"Blijf altijd jezelf want er zijn genoeg mensen die altijd toneel spelen."

-Sef-

Ruzie Verboden

Ruzie verboden

Na het succes van vorig jaar met het zelfgeschreven toneelstuk ‘Hou toch allemaal ff je kop’, komt Toneelvereniging KNA nu met een origineel en hilarisch toneelstuk over relaties: Ruzie Verboden.

KNA neemt ons mee naar een stadje, waar een verbod op ruzies in liefdesrelaties zorgt voor absurde en grappige situaties. Leef mee met de inwoners die geconfronteerd worden met ‘het nieuwe normaal’: een samenleving zonder echtelijke conflicten.

Als aanvulling op deze komische voorstelling, presenteren we een expositie die de complexiteit en schoonheid van liefdesrelaties in beeld brengt. Deze expositie biedt een reflectieve kijk op de vele facetten van relaties en vormt zo een betekenisvolle tegenhanger van de humoristische toneelvoorstelling.

Data:                                                                                    

Vrijdag 2 mei 2025

Zaterdag 3 mei 2025

Locatie:

Kulturele Raad – Hillegom

Zet jezelf op de mailinglijst, dan krijg je bericht wanneer de kaartjes beschikbaar zijn:

Subscribe

* indicates required







Ons vorige stuk

hou toch allemaal ff je kop

In maart 2024 speelden wij voor drie volle zalen in de Kulturele Raad met het stuk 'Hou toch allemaal ff je kop!'

'Hou toch allemaal ff je kop!' neemt het publiek mee op een emotionele achtbaan. Laat je verrassen door de hilarische, herkenbare kijk op menselijke emoties en de verbeeldingskracht van de makers.

Kom binnen in het chaotische hoofd van Manon. Maak kennis met de verschillende delen van Manon’s persoonlijkheid die regelmatig met elkaar in conflict zijn.

Beleef de interne strijd mee die Manon voert om haar leven op orde te krijgen.

'Hou toch allemaal ff je kop!' is een toneelstuk dat vermaakt en raakt, terwijl je aan het denken wordt gezet over emoties, relaties en het leven met alle ups en downs.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze volgende voorstellingen? Meld je dan hieronder even aan voor onze mailings:

Subscribe

* indicates required